Pretraži ovaj blog

Politika privatnosti

"MolitvaizMogSrca.blogspot.com" shvaća važnost zaštite vaših osobnih podataka i obvezuje se na poštivanje ove politike privatnosti u svakom trenutku kako bi osigurao da su vaši osobni podaci učinkovito zaštićeni.

Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo

U većini slučajeva, vaši će podaci biti ograničeni na vaše podatke za kontakt, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, adresu e-pošte i lokaciju (grad i državu).

Kada prikupljamo osobne podatke?

Osobne podatke prikupljamo kada ispunite jedan ili sve obrasce koje ćete pronaći na ovom blogu.

Korištenje kolačića

Ovaj blog može koristiti kolačiće. Kolačić je dio teksta koji web-mjesto sprema u vaš preglednik kako bi tom web-mjestu omogućilo spremanje određenih informacija na vašem računalu kako bi se kasnije mogle dohvatiti. Ne koristimo kolačiće za prikupljanje osobnih podataka o vama. Iako možete konfigurirati svoj preglednik da ne prihvaća kolačiće s ovog bloga, moguće je da neke funkcije bloga nisu dostupne kada se kolačići ne prihvaćaju. "MolitvaizMogSrca.blogspot.com" radi s vanjskim stranicama za ponudu proizvoda i usluga. Ove vanjske stranice koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju vaše povijesti pregledavanja interneta.

Kako postupamo s osobnim podacima

"MolitvaizMogSrca.blogspot.com" je predan poduzimanju svih razumnih koraka kako bi osigurao da su svi osobni podaci koje prikupljamo točni, ažurni, potpuni i sigurno pohranjeni. Kada vaši osobni podaci više nisu potrebni za svrhe za koje "MolitvaizMogSrca.blogspot.com" koristi osobne podatke, poduzet će se svi razumni koraci za sigurno brisanje tih podataka.

Kako će se koristiti vaši osobni podaci?

"MolitvaizMogSrca.blogspot.com" se obvezuje prikupljati Vaše osobne podatke kako bi Vas obavijestili o novim izdanjima i kada se odlučite na donaciju. Osobne podatke koje prikupljamo o vama smatramo povjerljivima i nećemo ih otkriti trećim stranama, osim u slučajevima kada ovaj blog mora otkriti vaše podatke po zakonu.

Ispravak vaših osobnih podataka

Obavijestite nas ako imate razloga vjerovati da su osobni podaci koje imamo o vama netočni, nepotpuni ili zastarjeli; da biste to učinili, ažurirajte svoje podatke ovdje.

Pitanja

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s gore navedenim ili trebate dodatne informacije o prikupljanju, korištenju i pohranjivanju vaših osobnih podataka od strane "MolitvaizMogSrca.blogspot.com", slobodno kontaktirajte publicaciones.ace @ gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Molimo ostavite pitanje ili dobar i konstruktivan komentar ovdje.